League of Legends voor Mac

League of Legends voor Mac

Torens veroven in League of Legends voor Mac

VOOR

  • Verslavend spel
  • Uitstekende controls
  • Goede muziek en mooie graphics
  • Dynamische multiplayer

TEGEN

  • Spelletjes duren erg lang

Uitmuntend
8

Het heeft een tijdje geduurd maar League of Legends is nu eindelijk ook beschikbaar op jouw Mac. Op dit moment speel je nog de bèta van League of Legends voor Mac, maar binnen enkele maanden zal het volledige spel beschikbaar zijn.

League of Legends voor Mac is een epische MMORPG (Massively Multiplayer Online Role Playing Game), waarin je je eigen torens en gebouwen beschermt en anderen aanvalt. Het spel is al jaren te spelen op Windows, maar de versie van League of Legends voor Mac is pas net beschikbaar.

Je speelt League of Legends voor Mac vanuit een top-down perspectief in twee teams van vijf spelers. Elk team heeft een thuisbasis omgeven door een aantal beschermende torens. Buiten deze bouwwerken bevindt zich vijandelijke grondgebied. Elke speler bestuurt een Champion, een hoofdrolspeler die je zelf kan kiezen. De champions worden begeleid door een groepje volgelingen, Minions, die de champions op hun reis moeten beschermen. De volgelingen zijn dan ook de eersten die worden aangevallen als je een vijand treft.

Het belangrijkste doel van League of Legends voor Mac is het vernietigen van vijandelijke torens om zo je eigen grondgebied te vergroten. Om dit te bereiken vecht je met slechteriken die uiteindelijk leiden tot het slechte verleden. Zodra dit vernietigt is win je het spel. Dit klinkt misschien eenvoudig, maar dat is het zeker niet.

Tijdens League of Legends voor Mac beweeg je je voort met je toetsenbord en muis en hiermee voer je ook de vele spreuken en speciale aanvallen uit. Om League of Legends voor Mac onder controle te krijgen moet je heel veel oefenen met de verschillende commands. De extra vechtopties maken het spel wat ingewikkelder en het duurt dan ook even voordat je alles onder de knie hebt.

League of Legends voor Mac ziet er goed uit, de gameplay is duidelijk en aantrekkelijk. Het spel is vergelijkbaar met World of Warcraft, al is League of Legends niet in 3D. De soundtrack en geluidseffecten zijn leuk, en alles bij elkaar is League of Legends voor Mac een geweldige gratis game. Als je eenmaal begint aan deze verslavende multiplayer, wordt het lastig om er weer mee te stoppen.

Meeste downloads Actiespellen voor mac

Meer
League of Legends voor Mac

Download

League of Legends voor Mac

Beoordelingen about League of Legends voor Mac